Man overleden na ongeval

07 februari 2006

PAPENDRECHT - Het slachtoffer van een eenzijdig ongeval dat gebeurde op dinsdagmiddag 7 februari 2005 is overleden. De 88-jarige man uit Rotterdam stierf op dinsdagavond in het ziekenhuis in Rotterdam. Rond 12.45 uur reed de man in zijn auto de N3 bij Papendrecht af en kwam terecht onder aan het talud langs de snelweg A15.

Het ambulancepersoneel kreeg bij de hulpverlening aan het slachtoffer assistentie van de medewerkers van de traumahelikopter. Deze landde op een rijbaan van de snelweg. Een ambulance bracht de man met ernstige verwondingen overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum. Rijkswaterstaat was kort na het ongeval ter plaatse om het overige verkeer op de snelweg zo goed als mogelijk via één rijbaan door te laten stromen. De regionale verkeersondersteuning stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.