MHV'81 te sterk voor DES'72

06 februari 2006

PAPENDRECHT - 4 februari 2006
Op papier een niet al te moeilijke tegenstander. Vandaag moest DES tegen MHV'81 uit het Brabantse Mill, dat 6 plaatsen onder DES op de ranglijst staat. De voorgaande wedstrijden wist DES met moeite, twee keer op het laatste nippertje een punt veilig te stellen.
In de tweede minuut kwam DES op een 2-1 voorsprong en daarna nam MHV'81 het voortouw en nam een voorsprong die ze niet meer uit handen zouden geven. Gedurende de eerste helft kon MHV een veilige marge van 3 tot 4 punten houden.

In de 29e minuut liep MHV-speler Teun Hanenberg een lelijke blessure op door hard met zijn kin op de vloer te stuiteren. Even leek het erop dat hij naar het ziekenhuis zou moeten maar met de nodige pleisters wisten de verzorgers hem toch in de wedstrijd te houden. De ruststand werd 11-14. Na de pauze ging het voor DES echt fout want na 13 minuten spelen stond DES met 14-24 achter. DES miste de ene na de andere kans vanaf de 16 meter terwijl MHV wel kans zag om te scoren en DES werd in korte tijd van het veld geveegd.

Net als in voorgaande wedstrijden leverde het nemen van starfworpen problemen op want DES liet weer 3 mogelijkheden vanaf de stip onbenut. De eindstand van de wedstrijd werd 26-38 in het voordeel van de Brabanders. Coach Dino Skornja zette het laatste kwartier drie jeugdspelers in, zo kreeg Paul de Ruijter de kans om zijn debuut te maken in het doel terwijl Ado Efendic en Jimmy van Sterrenburg hun veld debuut maakte.
Volgende week kan DES de smadelijke nederlaag goed maken tegen hekkensluiter AHC-Kolping

Doelpunten DES'72: Michael Oosterbaan 8x, Joost van Est 7x, Remco Peters 5x ,Andre Kraaijeveld 3x , Jimmy Sterrenburg en Arjan koster 1x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.