Gemeentegids wordt verspreid

02 februari 2006
Gemeentegids wordt verspreid

PAPENDRECHT - Zojuist kwam de nieuwe gemeentegids van Papendrecht figuurlijk uit delucht vallen. Burgemeester De Bruin ontving enkele exemplaren via een bouwkraan op de bouwplaats van De Meent. De gids belicht het thema ‘Papendrecht, prettig om te wonen’. De machinist van de kraan levert niet alleen een belangrijke bijdrage aan de nieuwe dimensie die met de bouwwerkzaamheden aan Papendrecht op het gebied van wonen en werken wordt toegevoegd, ook is hij degene die wel een heel bijzonder perspectief heeft op de ontwikkeling en bouw van het nieuwe centrum.

Vanaf dinsdag 7 februari wordt de nieuwe Papendrechtse gemeentegids huis-aan-huis bezorgd. De gids is - in opdracht van de gemeente – verzorgd door Wegener Suurland b.v. uit Eindhoven en bevat voor de eerste maal een lokale telefoongids. Ook heeft de gids een ander uiterlijk en een nieuwformaat. De gemeentegids wordt jaarlijks geactualiseerd; de gemeente Papendrecht isverantwoordelijk voor de redactionele inhoud; de uitgever voor de advertentiepagina’s. Vanaf eind februari is de gemeentegids ook via internet te raadplegen.

Op de foto’s ontvangt burgemeester De Bruin de gidsen om als dank de machinist een presentje terug te geven. Samen met vertegenwoordigers van Van der Vorm en uitgever Wegener Suurland bekeken de aanwezigen vervolgens de nieuwe gids.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.