DES laat punten liggen

30 januari 2006

PAPENDRECHT - Volendam2 - DES'72/HAR&O 27-27. Het tweede team van Kras/Volendam was vandaag de tegenstander van het Papndrechtse DES,72/HAR&O. DES begon de wedstrijd zonder de geschorste Alvin van der Kuil en daarvoor in de plaats Mladen Bijekic. De eerste helft hielden de partijen elkaar goed in evenwicht maar DES kon toch steeds een puntje voor blijven. Net voor rust bij een 12-13 stand kreeg DES nog vier kansen voor open doel maar wist dit niet te verzilveren.

Direct na de pauze breidde DES de voorsprong wat verder uit naar een 15-12 stand. Tot de 18e minuut hield DES deze kleine voorsprong. Bij een 19-21 stand kreeg Oskar Broz, twee minuten tijdstraf. Dit werd de kentering in de wedstrijd want coach Dino Skornia kon zich niet langer beheersen en zijn commentaar leverde tevens twee minuten tijdstraf op voor een veldspeler. De kleine voorsprong van DES werd binnen 1,5 minuut omgezet in een achterstand. Het venijn zat in de staart van de wedstrijd want DES kwam met nog vier minuten te spelen weer gelijk met een 25-25 stand. Volendam was echter niet van plan om de punten vandaag cadeau te doen en nam weer twee punten voorsprong. Joost van Est zorgde in de slotfase nog voor de aansluittreffer. In de laatste minuut zorgde een bal tegen het plafond voor de nodige opschudding aan de kant van Volendam. DES wist hiervan te profiteren en een snelle break van Mladen Bijekic zorgde voor de meer dan verdiende gelijkmaker. Het is jammer en onnodig dat DES in Volendam een punt laat liggen, volgende week wacht thuis M.H.V.' 81.

Doelpunten DES: , Joost van Est 9x, Arjan Koster 7x,Oskar Broz en Michael Oosterbaan 3x, Remco Peters en Mladen Bijekic 2x, en Andre Kraaijeveld 1X

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.