Besluit nieuw theater uitgesteld tot na verkiezingen

28 januari 2006

PAPENDRECHT - Aansluitend op onderstaand bericht van 25 januari m.b.t. het voorstel van het college van Papendrecht, en de brief van wethouder A. Vogel, heeft de raad op vrijdag 27 januari in een extra vergadering besloten akkoord te gaan met het uitstel en de uitvoering van het eerder aangenomen besluit m.b.t. de bouw van een nieuw theater over de gemeenteraadsverkiezingen heen te tillen. Wethouder Vogel trekt hiermee zijn ontslag in en blijft dus nog aan als wethouder tot aan de komende verkiezingen.

Bijna alle fractievoorzitters lieten even hun licht schijnen - en enkele lieten dat vergezeld gaan van snieren naar andere partijen - maar de voorstellen werden toch aangenomen.
De referendum groep theater maakte, via een ter plaatse uitgedeeld persbericht, van de gelegenheid gebruik haar voldoening over wat bereikt is te ventileren. Maar zij wilden ook nogmaals onderstrepen dat zij niet tegen een theater zijn, maar wel tegen een te duur theater.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.