Aanhouding op carpoolplaats door zwaard in kofferbak

28 januari 2006

PAPENDRECHT - De politie heeft op zaterdag 28 januari een 25-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Dit gebeurde op de carpoolplaats langs de randweg N-3 bij Papendrecht.

De man zat hier in zijn auto een jointje te roken. De agenten vroegen aan de man hoeveel softdrugs hij bij zich had. Toen de agenten een kijkje in de achterbak van de auto namen, troffen zij hier een samurai zwaard aan. De man is aangehouden op grond van de wet Wapens en Munitie. Het zwaard is in beslag genomen

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.