Papendrechtse watergangen gebaggerd

27 januari 2006

PAPENDRECHT - Tot 1 april 2006 laat de gemeente verschillende watergangen uitbaggeren. Zowel het baggeren als het transport van de bagger kan voor enige overlast zorgen, maar de medewerkers streven ernaar dit zoveel mogelijk te beperken. Het betreft hier alleen watergangen in beheer bij de gemeente, dus geen hoofdwatergangen die in beheer zijn bij het waterschap Rivierenland. De bagger wordt voornamelijk afgevoerd buiten de gemeente. Een deel wordt gestort in het tijdelijke depot aan het Molenpad.

De afgelopen periode zijn de watergangen in het Vijverpark (met aansluitende watergangen richting Kennedylaan), in de Hazelaarhof, Amberdreef, Ericahof, Sleedoornhof en Heidezoom gebaggerd. De komende tijd zijn de watergangen in de omgeving van de waterzuivering, in de Middenpolder, aan de Veerweg, Muilwijckstraat, Westeind en Margriethof aan de beurt. Bewoners die met hun perceel grenzen aan een watergang en andere betrokkenen, worden schriftelijk nader geïnformeerd. Wie vragen heeft over de werkzaamheden kan contact opnemen met de medewerkers ‘groot onderhoud’ via het algemene telefoonnummer 078-6418911.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.