Nieuwe gemeentegids wordt verspreid

27 januari 2006

PAPENDRECHT - Vanaf dinsdag 7 februari wordt de nieuwe Papendrechtse gemeentegids huis-aan-huis bezorgd.

De gids is - in opdracht van de gemeente – verzorgd door Suurland b.v. uit Eindhoven en bevat voor de eerste maal een lokale telefoongids. Ook heeft de gids een ander uiterlijk en een nieuw formaat, namelijk A5-formaat. De gemeentegids wordt jaarlijks geactualiseerd; de gemeente Papendrecht is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud; de uitgever voor de advertentiepagina’s. Vanaf eind februari is de gemeentegids ook via internet te raadplegen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.