Werkzaamheden aan de zuidkil

27 januari 2006

PAPENDRECHT - Aan de Zuidkil wordt momenteel – tussen Zalmhaak en Rijshaak - gewerkt aan de realisering van trottoirs, fietspaden en de rijweg. Ook worden de aansluitingen op de Bandhaak, Vlethaak en Zalmhaak aangelegd. Tijdens de werkzaamheden, die naar verwachting nog vier weken in beslag nemen, zijn de scholen ’t Kofschip en de Prins Florisschool en kinderdagverblijf Trossen Los voor personenauto’s bereikbaar via de Oostkil. Zalmhaak, Bandhaak en Vlethaak zijn bereikbaar via de Kluchter. De supermarkt en het AZC zijn via Westkil en Noordkil bereikbaar. De omleidingsroute wordt ter plaatse aangegeven. Hulpdiensten worden uiteraard geïnformeerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.