Jongen aangehouden op de Lange Tiendweg

27 januari 2006

PAPENDRECHT - De politie heeft op vrijdagavond 27 januari een 15-jarige jongen aangehouden. De jongen fietste op de Lange Tiendweg, maar had zijn fietsverlichting niet aan. Hierop hielden agenten de jongen staande. Toen de agenten de jongen naar zijn identiteitsbewijs vroegen, bleek hij dat niet bij zich te hebben.

De jongen weigerde vervolgens om zijn naam op te geven. De agenten hebben de jongen toen aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De jongen is met een bekeuring weer naar huis gestuurd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.