Vrijwilligers de zonnebloem in het zonnetje gezet

26 januari 2006
Vrijwilligers de zonnebloem in het zonnetje gezet

PAPENDRECHT - Donderdag 26 januari is De Zonnebloem door het CDA Papendrecht in het zonnetje gezet. De Zonnebloem is in dit geval niet de speeltuinvereniging, maar de organisatie die met vrijwilligers zorgt voor geregeld bezoek aan mensen die langdurig aan huis gebonden zijn wegens chronische ziekte of andere beperkingen.

Leerlingen van De Lage Waard aan de Burgemeester Keijzerweg kookten en serveerden een lekkere maaltijd in hun school-restaurant voor de Zonnebloem-gasten en bestuursleden. De bestuursleden (zie foto) ontvingen ook nog een bloemetje. De CDA-leden zorgden voor de organisatie, het vervoer en verdere assistentie. Op deze manier wilden zowel het CDA als De Lage Waard aan een vrijwilligersorganisatie als De Zonnebloem waardering laten blijken voor hun meestal onzichtbare, maar onmisbare werk.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.