Aanrijding door gladheid

25 januari 2006

PAPENDRECHT - Door gladheid zijn er op woensdag 25 januari tussen 10.00 en 13.00 uur diverse meldingen van aanrijdingen binnengekomen bij de politie Zuid-Holland-Zuid. Het merendeel van de aanrijdingen had als gevolg blikschade. Een enkeling raakte licht gewond. In de gehele regio werd gladheid door ijzel ondervonden. Het aantal meldingen dat bij de politie is binnengekomen door de weersomstandigheden wordt geschat tussen de 20 en 30 meldingen.Op de Kennedylaan in Papendrecht gleed een auto tegen een lantaarnpaal door de gladheid. De 36-jarige bestuurder raakte niet gewond. De auto raakte wel beschadigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.