Vrouw rijdt onder invloed

25 januari 2006

PAPENDRECHT - De politie heeft in de nacht van woensdag 25 januari op donderdag 26 januari een 38-jarige vrouw uit Alblasserdam aangehouden op de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht. De politie voerde een routinecontrole uit. Het vermoeden bestond dat de bestuurster had gedronken. Daarop moest zij een blaastest doen. De vrouw blies een 'Alert'(555 ugl). Ze kreeg een rijverbod van 6 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.