Fietsengraveeractie: 218 fietsen gegraveerd

24 januari 2006

PAPENDRECHT - Een preventieactie gericht op het voorkomen van fietsendiefstal in Papendrecht is een succes geweest.

In samenwerking met de gemeente Papendrecht, de fietsersbond Papendrecht, de stichting Veiligheid en de plaatselijke fietsenmakers werd door de politie een graveeractie gehouden op de Markt in Papendrecht. Er werden 218 fietsen gegraveerd. Ook werd er voorlichting gegeven over het voorkomen/verminderen van fietsendiefstallen en het nut van altijd aangifte doen. Door de fiets te laten graveren en altijd aangifte te doen van diefstal wordt de kans vergroot dat de politie de rechtmatige eigenaar van de fiets terugvindt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.