DES'72- groene ster

23 januari 2006

PAPENDRECHT - Na de mooie overwinning van vorige week op BEVO 2, moest DES zondag aantreden tegen Groene Ster. De ploeg uit Zevenbergen is thuis altijd lastig voor DES. Het treffen, tussen de nummer vier (DES) en nummer vijf op de ranglijst, had dus alles in zich om een spannende wedstrijd te worden.

De wedstrijd kwam maar moeizaam op gang en het duurde bijna acht minuten voordat de Papendrechters tot scoren kwamen. Beide teams hielden elkaar in evenwicht tot de 25e minuut. Groene Ster kon nog net voor de rust een gaatje slaan en de voorsprong nemen van 2 punten met een 10-12 stand. Bijna de hele tweede helft liep DES achter de feiten aan, het duurde dan ook 15 minuten voordat DES weer langszij kon komen bij een
17-17 stand.

Groene Ster nam steeds weer de leiding en DES kon met moeite weer aanhaken. Slechts vijftien seconden voor het eindsignaal kon DES het maximaal haalbare uit deze wedstrijd halen door de stand gelijk te trekken naar 24-24. De resterende seconde leken voor DES nog verkeerd af te lopen want 3 seconden voor tijd liep Alvin van der Kuil tegen rood op en kreeg Groene Ster nog een vrije worp. Deze wisten ze echter niet te verzilveren en de wedstrijd eindigde onbeslist. Toch had er voor de mannen van Dino Scornia meer in kunnen zitten want er werd heel slordig omgesprongen met vrije scoringskansen en het missen van een aantal strafworpen. Volgende week speelt DES uit tegen Volendam.

Doelpunten DES'72: Joost van Est 9x, Oskar Broz 4x , Arjan koster 4x, Remco Peters 2x en Alvin van de Kuil 4 en Michael Oosterbaan 3x

 

 

 

 

 

 

 

Michael Oosterbaan stuit op de verdediging Foto: Jan Bezemer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.