VV Papendrecht-geldrop 0-2

23 januari 2006

PAPENDRECHT - Het eerste elftal van VV Papendrecht heeft zijn 300e wedstrijd niet in winst kunnen omzetten. Het eerste doelpunt was een weggevertje van de doelman en de tweede een misvatting van de scheidsrechter.
De aanval van Papendrecht kon geen vuist maken, en werd al vanaf het middenveld hardhandig aangepakt door de verdediging van Geldrop zie foto). Kort voor tijd kreeg Peter Heiszwolf nog een dijk van een kans, maar kon deze niet verzilveren.
Eindstand dus: 0-2.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.