Gemeente Papendrecht zoekt 55+ actief instructeurs

20 januari 2006

PAPENDRECHT - In de gemeente Papendrecht draait sinds 2004 het 55+ Actief project. (zie het bericht hieronder) Dit sportstimuleringsproject voor 55 plussers is een groot succes. Op dit moment draaien er 4 groepen. Na de zomervakantie beginnen we weer met een nieuwe wijk. Daar zullen hopelijk ook weer veel mensen aan gaan deelnemen. Om deze mensen kwalitatief goede lessen te geven, zijn uiteraard gekwalificeerde instructeurs nodig.

Binnenkort start er een scholing, die bestaat uit een drietal bijeenkomsten. De scholing is bedoeld voor mensen die een sportachtergrond en lesgeef ervaring hebben. Aan de scholing zijn geen kosten verbonden. Mensen die interesse hebben kunnen contact opnemen met de sportconsulent van de gemeente Papendrecht, Arjan Versluis. Hij is bereikbaar op 078-6150993 of per mail a.versluis@papendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.