Man aangehouden voor rijden onder invloed

20 januari 2006

PAPENDRECHT - De politie heeft een 54-jarige man uit Etten-Leur op de A15 van de weg gehaald. De man kreeg op vrijdagmorgen 20 januari omstreeks 08.00 uur van de politie een stopteken op de A15 ter hoogte van Papendrecht. Hij moest blazen en blies een 'Alert', 475 ugl. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur. De man verklaarde op het bureau de avond ervoor gedronken te hebben. Hij was onderweg naar Schiphol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.