55+ actief project

17 januari 2006

PAPENDRECHT - Het 55+ Actief project, wat in oktober 2004 is begonnen, wordt afgesloten op donderdag 9 februari a.s. Dit zal voor de deelnemers gebeuren in de vorm van een afsluitende fitheidstest. Aan het begin van het project hebben alle deelnemers ook een fitheidstest gedaan. Na afloop van de test op 9 februari worden de resultaten vergeleken met de test uit oktober 2004. Als het goed is zit daar verbetering in. De test begint om 18.30 uur en vindt plaats in Jeugdcentrum Interval, Lange Tiendweg 8a, te Papendrecht.

De groepen die de afgelopen periode hebben gedraaid, gaan gewoon door met sporten in sporthal De Laaght, Douwes Dekkerlaan 1, te Papendrecht. Het is ook voor andere mensen mogelijk om deel te nemen aan deze lessen. Ze vinden plaats op de volgende dagen en tijdstippen; maandag van 10.00 tot 11.00 uur en van 20.30 tot 21.30 uur, op woensdag van 11.00 tot 12.00 uur en tot slot op vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur. Indien u het leuk vind om hieraan deel te nemen, kunt u langsgaan op de genoemde dagen en tijdstippen. In de sporthal kunt u zich melden bij de lesgever in de zaal.

In oktober 2006 zal een andere wijk van de gemeente Papendrecht aan de beurt zijn om deel te nemen aan het 55+ Actief project. De werkgroep zal zich daar in het voorjaar van 2006 over gaan buigen. Mocht u nog vragen hebben over het 55+ Actief project, kunt u zich wenden tot de sportconsulent van de gemeente Papendrecht, Arjan Versluis. Hij is bereikbaar bij jeugdcentrum Interval op telefoonnummer 078-6150993 of per mail a.versluis@papendrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.