Man geeft valse gegevens op

15 januari 2006

PAPENDRECHT – De politie heeft zondagavond 15 januari een 34-jarige man uit Papendrecht aangehouden op de Burgemeester Keijzerweg.

De politie vroeg de man naar zijn papieren bij een routinecontrole. De autobestuurder had geen papieren bij zich en gaf vervolgens gegevens op die niet klopten. Dit kwam later uit toen de politie de opgegeven naam en het adres controleerden. De man viel door de mand en gaf toe. Hij had valse gegevens opgegeven omdat hij een ongeldigheidsverklaring van het CBR heeft om auto te rijden. Hij is na verhoor heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.