Imitatiewapen

14 januari 2006

PAPENDRECHT – Zaterdagmiddag 14 januari is een 13-jarige jongen uit Papendrecht aangehouden omdat hij in het bezit was van een bedrieglijk echt gelijkend imitatiewapen.

De jongen had op de Overtoom het wapen aan vrienden laten zien. Dit werd gezien door een alerte getuige die de politie alarmeerde. Ter plaatse gekomen agenten constateerden dat de jongen inderdaad een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich had en hielden hem aan. Op het politiebureau verklaarde de jongen dat het niet zijn bedoeling was geweest om anderen bang te maken met het nepwapen. Hij is na verhoor heengezonden. Het imitatiewapen heeft hij moeten inleveren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.