Groenlinks: "Theaterdiscussie is vervuild"

13 januari 2006
Groenlinks: "Theaterdiscussie is vervuild"

PAPENDRECHT - GroenLinks vindt de theaterdiscussie vervuild, hieronder volgt hun reactie:

"Onjuiste informatie doet de ronde en er wordt met veel lelijke woorden gestrooid.
De feiten:
- Het bedrag van 11,75 miljoen is keurig gedekt in de begroting. Het geld is er gewoon.
- De OZB gaat niet omhoog door het theater.
- Deze architect heeft eerder theaters ontworpen en is hierbij niet over het budget gegaan.

Even wat andere bedragen waar je weinig over hoort:
- We investeren de komende tijd 16 miljoen in sportvoorzieningen
(ook keurig gedekt in de begroting)
- We investeren 15 miljoen in parkeergarages bij De Meent.
- De afgelopen en komende decennia investeert Papendrecht 2600 miljoen euro, het theater is hiervan dus 0,45%.

Een theater is stralende gezichten, lachende kinderen, mensen die er weer tegen kunnen na een avond lachen of die weer eens flink aan het denken zijn gezet. Papendrecht verdient dit theater. Het is een creatieve, uitdagende en inspirerende dynamo in Papendrecht! Kijk naar optredens van Excelsior, balletschool Patty Kemper, Jeugdtheater Hofplein, enzovoort….

Positieve energie!
Laten politici al die negatieve aandacht van nu omzetten in positieve energie voor zaken die om aandacht roepen in Papendrecht: de mensen die we buitensluiten in Papendrecht, de parken moeten opgeknapt worden, de peuterspeelzalen die met sluiting bedreigd worden, trapveldjes in wijk Westpolder, jongeren, huisvesting, enzovoort. Dit zijn belangrijke zaken die we niet mogen laten liggen. Dit raakt mensen in hun dagelijks geluk! Daar wil GroenLinks voor gaan!"

Groen Links Papendrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.