Werkzaamheden zuidkil

13 januari 2006

PAPENDRECHT - Afgelopen maandag is gestart met het woonrijpmaken van het laatste deel van de Zuidkil, tussen Zalmhaak en Rijshaak. De bedoeling is dit gedeelte vanaf maandag 16 januari (week 3) enige tijd – naar verwachting vier weken - te sluiten voor alle verkeer. Zalmhaak, Bandhaak en Vlethaak zijn gedurende die periode bereikbaar via de Kluchter. Hulpdiensten worden hierover uiteraard geïnformeerd. De omleidingsroute wordt ter plaatse aangegeven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.