Aanhoudingen woninginbraak

13 januari 2006

PAPENDRECHT – De afgelopen dagen zijn vier mannen uit Papendrecht, in de leeftijd van 16 tot 31 jaar, aangehouden voor betrokkenheid bij een woninginbraak in een woning aan de Camphuijsenstraat in september 2005. Twee verdachten van 16 en 17 jaar werden aangehouden als verdachte van de woninginbraak.

Zij hadden uit de woning onder andere een telefoon en twee computerspelletjes meegenomen. De andere twee werden aangehouden voor heling van de gestolen producten. Zij zijn inmiddels heengezonden. De twee verdachten van de inbraak worden maandag 16 januari voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.