Kerstboominzameling succesvol

12 januari 2006

PAPENDRECHT - Van de mogelijkheid kerstbomen in te leveren op verschillende punten in de gemeente werd vrijdag 6 januari volop gebruik gemaakt. De inzameling leverde 3285 kerstbomen op. De medewerkers van de gemeente willen betrokkenen en inzamelaars danken voor hun inzet; hun inspanningen droegen bij aan een schoner Papendrecht, zonder zwervende kerstbomen in de woonwijken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.