Succesvol open huis & zwemclinic ZV de Geul

07 januari 2006

PAPENDRECHT - Op 6 januari jl. hield zwemvereniging De Geul in Papendrecht Open Huis in zwembad De Hoogt.

Het hoogtepunt was de zwemclinic, bedoeld om kinderen en volwassenen van buiten de vereniging "live"kennis te laten maken met de zwemsport. De "nieuwkomers" kregen demonstraties van ervaren Wedstrijdzwemmers en Synchroonzwemmers, en konden vervolgens een speciaal trainingsprogramma volgen samen met de ervaren Geul-zwemmers. Gezien de belangstelling mag de Open Dag een succes heten, al was het maar omdat het de club een potentieel van 34 nieuwe leden heeft opgeleverd. Sponsor AA-drink voorzag alle deelnemers van gratis AA sportdrank.

Natuurlijk was er volop gelegenheid om ook "op het droge" kennis te maken met de zwemsport door stands met informatie en videobeelden over de zwemtechnieken. In een speciaal informatieboekje van De Geul konden bezoekers alle informatie vinden over de activiteiten en trainingsmogelijkheden bij De Geul. Ook de stands met speciale wedstrijdzwemkleding en showbadpakken werden druk bezocht.

De jongste deelnemer was Annemijn Koppelaar (geb. 1999) Zij koos voor Synchroonzwemmen. De oudste, Harm Jonker (geb. 1958) zwom mee met de Masters. De grootste groep koos echter voor het Wedstrijdzwemmen en genoot daar duidelijk van.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.