Gereduceerde entree in de hooght

06 januari 2006

PAPENDRECHT - In de laatste dagen van de kerstvakantie heeft zwembad De Hooght speciale attracties in het water. Bezoekers kunnen zaterdag 7 en zondag 8 januari tussen 10.00 en 12.00 uur tegen de gereduceerde toegangsprijs van 2 euro vrijzwemmen en spelen op het spectaculaire, omvangrijke speelobject, de duikboot. Meer informatie: tel. 6151436.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.