Inbraak in cafe

06 januari 2006

PAPENDRECHT- Op vrijdagochtend 6 januari 2006 is tussen 01.30 en 03.40 uur ingebroken in een café aan de Jan van Gooijenstraat.

Men is via een luchtkoker op het dak binnen gekomen. Nadat een tussendeur werd opengebroken kon men in het cafégedeelte komen. Daar werden 2 gokkasten opengebroken en het geld eruit gehaald. Ook werd nog wat kleingeld uit de kassa gehaald. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.