Wijzigingen rond de jaarwisseling

23 december 2005

PAPENDRECHT - De ophaalroute van het huisvuil verschuift van maandag 26 december (tweede kerstdag) naar dinsdag 27 december. Om brandstichting te voorkomen worden de papiercontainers zaterdag 31 december in de loop van de dag gesloten of verwijderd. Medewerkers van de gemeente verzoeken inwoners geen papier naast de containers te plaatsen.


Zaterdag 31 december is de gemeentewerf gesloten. Maandag 2 januari is het gemeentehuis tot 10.30 uur gesloten (i.v.m. de interne nieuwjaarsreceptie).
Klik hier voor een overzicht van activiteiten rond de jaarwisseling.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.