Lenteloopproject 2006 bij atletiekvereniging Passaat

19 december 2005

PAPENDRECHT - Voor de 15e keer op rij gaat av Passaat op een gezellige, actieve en effectieve manier een groep in-actieve of ooit-actieve Alblasserwaarders kennis laten maken met "hardlopen".

U kunt deze decembermaand naar hartelust snoepen, want in januari slaat u twee vliegen in een klap. Als u meedoet aan het loopgroepproject kunt u de kilootjes er af trainen en uw conditie zal met sprongen vooruit gaan.

Dus trek de stoute schoenen aan en neem uw buurman, buurvrouw, broer, zus, partner of collega mee en bezoek de info-ochtend op 7 januari in het clubhuis van de av Passaat (naast PKC) aan de Andoornlaan te Papendrecht. U kunt zich hier laten voorlichten over wat er allemaal komt kijken bij deelname aan het loopgroepproject.

Een van de trainers, Huig van Garderen, zal de trainingsopbouw toelichten.
De ochtend begint om 10.00 uur met koffie in de kantine en duurt tot ongeveer 12.00 uur. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Inschrijven kost € 35,00 voor 17 weken trainen onder begeleiding, minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.