Forever Christmas concert groot succes

17 december 2005
Forever Christmas concert groot succes

PAPENDRECHT - Op vrijdag 16 december werd in de Sionskerk het Forever Christmas concert georganiseerd. Het was een sfeervol kerstconcert met de topartiesten Kees Kraayenoord (op dit moment de meest bekende Nederlandse aanbiddingsleider) en het koor en de band Forever Worship (voormalig Ronduit Gospel Choir).
De zaal zat afgeladen vol met ruim 600 bezoekers en iedereen had precies een plekje. Het concert was dan ook al ruim een week van te voren helemaal uitverkocht ondanks de prijs van € 15,- per kaartje.

Het concert maakte deel uit van een landelijke tour langs 4 locaties in Nederland dat werd georganiseerd door Worship Europe. Het plaatselijke team van Praise900 werd gevraagd om hulp en zorgde voor de regionale promotie en hand-en spandiensten tijdens het concert zelf. Er was ook aandacht voor de stichting Compassion, dat arme kinderen in ontwikkelingslanden een nieuw bestaan en hoop geeft. Na de oproep om dit te steunen konden er heel wat donateurs worden toegevoegd. Na afloop kregen alle bezoekers nog een bekertje chocomel, waar dankbaar gebruik van werd gemaakt. Binnenkort volgen nog enkele foto's en een korte tekst als terugblik op www.praise900.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.