Hurry up te sterk voor DES

17 december 2005

Al bij het passeren van de kleedkamer van Hurry Up werd snel duidelijk dat DES tegen een heel gemotiveerde ploeg zou moeten aantreden, want uit de kelen van de Drentse ploeg klonk de ene na de andere Yell.

DES moest vandaag dus tegen koploper Hurry Up. In het begin van het seizoen werd er in Zwartemeer al verloren met 30-24. Het beloofde dus een zware partij te worden voor de Papendrechters.
De eerste doelpoging van Andre Kraaijeveld strandde na 15 seconden op de keeper van Hurry-up, de break die daarop volgde werd door de mannen uit Zwartemeer direct benut, 0 -1 stand na 32 seconden spelen. Deze eerste halve minuut zou model staan voor de rest van de wedstrijd.

Hurry Up nam snel een kleine voorsprong en hield die de gehele eerste helft. De Papendrechters konden slechts de eerste twintig minuten redelijk aanhaken. Hurry Up had echter nog een kort eindsprintje in petto en kon met een comfortabele voorsprong van 4 punten (11-15) gaan rusten. Ook na de rust kon DES maar moeilijk door de verdediging van Hurry Up heen komen. Aan de andere kant benutten de noordelingen wel hun kansen en liepen ze steeds verder weg bij DES. De eindstand werd 21-30 in het voordeel van Hurry Up. DES komt door deze nederlaag op de vierde plaats en kan nu gaan genieten van het kerstreces.

Doelpunten DES'72: Joost van Est 10x, Michael Oosterbaan 4x, Remco Peters 2x,
Arjan Koster 2x, Oskar Broz 1x, Rob Kraaijeveld en Alvin van de Kuil 1 x.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.