Gestolen voorwerpen in auto gevonden

15 december 2005

PAPENDRECHT - Donderdagmiddag 15 december is een 33-jarige man uit Papendrecht aangehouden nadat in zijn auto spullen werden aangetroffen die kennelijk van diefstal afkomstig zijn. Surveillerende agenten wilden de man en zijn voertuig, die hen op de Burgemeester Keijzerweg tegemoet kwam rijden, controleren en keerden hun voertuig. De man parkeerde echter in die tijd zijn voertuig en deed hij net of hij niet gereden had.

De agenten herkenden de man echter als bestuurder en spraken hem aan. Hierop rende de man weg. Na een korte sprint konden de agenten de man alsnog staande houden. Hij ontkende de bestuurder van het voertuig geweest te zijn. Hierop werd hij aangehouden. Op het politiebureau bleek dat de man niet in het bezit is van een geldig rijbewijs. Bovendien lagen er spullen in de auto die kennelijk van diefstal afkomstig waren. Het ging onder andere om tientallen kwasten en batterijen. De politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van de spullen. De verdachte is in verzekering gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.