Nieuwe website voor wielrenner Gideon de Jong

14 december 2005
Nieuwe website voor wielrenner Gideon de Jong

PAPENDRECHT - De Papendrechtse semi-prof wielrenner Gideon de Jong heeft per 14 december een nieuwe website, namelijk www.gideondejong.nl.

De website is ontwikkeld door Bezichtig.nu Internetdiensten en is eenvoudig door Gideon zelf actueel te houden door middel van een Content Management Systeem (CMS).

Gideon en Hans Huisman van Bezichtig.nu ontmoetten elkaar toevallig in Turkije tijdens hun vakantie en uit deze contacten is dus deze website ontstaan (zie ook Kort Nieuws van 29 oktober).

Niet geheel toevallig is de datum van de lancering van de website, aangezien Gideon één van de 3 kandidaten is voor "sporter van het jaar 2005 in Papendrecht", waar vanavond in Theater De Willem de winnaars bekend zullen worden gemaakt. Op dit moment is Gideon op trainingskamp in Spanje om zich voor te bereiden op het nieuwe wielerseizoen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.