Verlichtingscontrole

12 december 2005

PAPENDRECHT - Tijdens een verlichtingscontrole hebben politieagenten 53 bekeuringen uitgeschreven aan fietsers die geen of geen goede verlichting hadden.

Twee fietsers hadden verlichting die niet aan de vereiste kleur voldeed. Ze hielden de controle op maandagochtend 12 december 2005 op het Wilgenpad en het Molenpad in Papendrecht. In totaal werden ongeveer 210 fietsers en bromfietsers gecontroleerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.