De Geul zwemt op ZRO sprint

10 december 2005

PAPENDRECHT/DORDRECHT - Dit weekend werden in Dordrecht de ZRO sprintkampioenschappen gehouden. Bij deze wedstrijd worden alleen 50 meter nummers gezwommen en per leeftijd komen de snelste 24 (bij de jongere zwemmers) of 16 ( bij de oudere zwemmers) zwemmers van de kring Rotterdam aan de start. De Geul was met een grote groep zwemmers vertegenwoordigd bij deze kampioenschappen.

Er werd door de zwemmers goed gepresteerd met als resultaat een grote hoeveelheid PR's, voor Senna van Dongen en Nick Tiesema zelfs op alledrie de afstanden die gezwommen werden. Carmen Baart, Sven Dekker en Naomi Mannee zwommen meer dan 2 seconden van hun tijd af en dat op een afstand van 50 meter. De enige medaille voor de Geul werd in de wacht gesleept door Wouter de Win. Op de 50 vrij bij de heren werd hij na een spannende race derde en veroverde zo het brons.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.