Mannen aangehouden voor wapenbezit

10 december 2005

PAPENDRECHT - Tijdens de surveillance controleerden agenten zaterdagochtend vroeg, 10 december, een auto met drie personen erin op de Burgemeester Keijzerweg te Papendrecht. Zij waren afkomstig uit Nieuw-Lekkerland en 26, 19 en 21 jaar oud. Allen waren bekend bij de politie. Een van de agenten zag in het opbergvak in het portier twee keukenmessen liggen. Daarop besloot hij de wagen te doorzoeken en trof hij nog een klauwhamer onder de stoel aan. De spullen zijn in beslaggenomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.