Nieuwe chef divisie recherche ondersteuning

07 december 2005

REGIO - De regionale beheersdriehoek van Zuid-Holland-Zuid heeft op woensdag 7 december besloten om mevrouw G. Willink per 1 februari 2006 te benoemen als nieuwe Chef Divisie Recherche Ondersteuning (DRO) van de politie Zuid-Holland-Zuid. De opvolgingsprocedure voor de functie van districtschef in District Alblasserwaard / Vijfheerenlanden zal zo spoedig mogelijk in gang gezet worden. Mevrouw Willink (48 jaar) is sinds januari 2003 districtschef van het district Alblasserwaard / Vijfheerenlanden. Van 1999 tot en met 2002 vervulde zij dezelfde functie in het district Hoeksche Waard.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.