DES schiet tekort voor periodetitel

03 december 2005
DES schiet tekort voor periodetitel

Fiqas/Aalsmeer 2 - DES'72/HAR&O 23-33

Op de dag voor sinterklaas had Fiqas-Aalsmeer geen cadeautje in petto voor de Papendrechters. Bij winst van DES zou de periodetitel binnen zijn. Hiervoor moesten wel de reserves van Aalsmeer opzij gezet worden. DES'72/HAR&O speelde kleurloos in een sfeerloze sporthal met ca. 15 man publiek op de tribune. 25 minuten lang kon DES Aalsmeer voor blijven. Aalsmeer kwam bij een 14-14 stand langszij en ging met een 17-16 voorsprong rusten.

Ook in de tweede helft liep DES achter de feiten aan. Aalsmeer liep, na vijf minuten spelen, uit naar 21-18. De voorsprong van Fiqas-Aalsmeer fluctueerde tussen de 2 en 5 punten maar DES kwam dus niet meer dichtbij genoeg om in aanspraak te mogen maken op de eindoverwinning.
De Papendrechters misten in de verdediging Joris van Donk, die, door een val van de trap, tot het eind van het jaar is uitgeschakeld. Volgende week wacht DES weer een uitwedstrijd in Doetichem tegen de Gazellen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.