Man aangehouden met veel te veel alcohol op

29 november 2005

PAPENDRECHT – Een 24-jarige Duitse man is zaterdagochtend 29 oktober in alle vroegte aangehouden op de N3 te Papendrecht omdat hij teveel gedronken had. Hij slingerde over de weg, waarop surveillerende agenten hem lieten stoppen en blazen. De man had bloeddoorlopen ogen en kon nauwelijks blijven staan. Hij bleek 1005 ugl te scoren, bijna vijf keer zoveel als toegestaan. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.