Lokale horeca onder de loep

28 november 2005

PAPENDRECHT - Donderdag 24 november zijn in Papendrecht controles uitgevoerd in horecagelegenheden. Tijdens deze multidisciplinaire horeca-actie werden onaankondigd vier horecagelegenheden en een sportvereniging bezocht. Gemeente, brandweer, politie, Voedsel en Waren Autoriteit en belastingdienst controleerden gezamenlijk op o.a. vergunningen, brandveiligheid, hygiëne, naleving van regels voor alcoholverstrekking en vluchtwegen.

Bij de bezoeken bleken enkele punten voor verbetering vatbaar, zoals de werking van de vluchtwegaanduiding, ongeoorloofde spelautomaten, hygiëne, temperatuur van bederfelijke waren en correcte legimitatie. De genoemde instanties controleren op een later tijdstip of de verbeteringen inderdaad zijn uitgevoerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.