Politie houdt verdachte van inbraak aan

28 november 2005

PAPENDRECHT - De politie heeft in de vroege morgen van maandag 28 november een 18-jarige jongeman uit Papendrecht aangehouden in een woning aan de Cypressenlaan. Hij wordt verdacht van een inbraak in een woning aan de H.J.A.M. Schaepmanlaan. Deze vond plaats in de nacht van 12 op 13 augustus j.l. Uit de woning werd een portemonnee, gsm, damesfiets, mountainbike en leren jas weggenomen.

De politie kwam de verdachte op het spoor nadat een 22-jarige man uit Sliedrecht werd aangehouden op 12 oktober j.l.. Hij belde met het gsm-toestel dat uit de woning was ontvreemd. Na verhoor bleek hij het toestel te hebben gekocht. Hij werd dezelfde dag heengezonden en kreeg proces-verbaal voor heling. De 18-jarige is ingesloten en zal worden verhoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.