DES'72 blijft thuis ongeslagen

26 november 2005
DES'72 blijft thuis ongeslagen

PAPENDRECHT - Het lijkt DES'72/HAR&O zeer voor de wind te gaan deze (2e) periode.
Menig topper heeft dat al ondervonden. Vandaag kwam Smeeing/BDC uit Soest op bezoek. Op papier zou deze tegen- stander geen probleem moeten zijn voor de Papendrechters. DES, dat niet zijn beste wedstrijd speelde, had vooral de eerste helft veel moeite met Smeeing/ BDC. Joost van Est werd goed afge- stopt door de Soestenaren. Het spel ging redelijk gelijk op en de ruststand werd 14-13 in het voordeel van DES.

Ook de tweede helft bleef het verschil tussen beide opponenten beperkt tot
1 à 2 punten. Het duurde tot de 15e minuut voordat DES'72/HAR&O een klein gaatje kon slaan en de voorsprong kon uitbouwen naar 4 punten verschil. De overwinning kwam niet meer in gevaar en coach Dino Skornja kon met zijn mannen weer twee punten op hun conto bijschrijven . Door deze overwinning blijft DES meedraaien aan de leiding van de competitie en volgende week valt de beslissing of DES periode kampioen zal worden. Hiervoor zal het echter wel eerst met Aalsmeer 2 moeten afrekenen.

Doelpunten DES'72: Remco Peters 7x, Andre Kraaijeveld 6x, Joost van Est 5x, John Bauman 2x, Michael Oosterbaan 2x, Oskar Broz 2x, Joris van Donk en Arjan Koster 1x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.