(Tijdelijke) afsluitingen wegen

25 november 2005

PAPENDRECHT - Een halve rijbaan van de Van Maerlantstraat is woensdag 23 november afgesloten voor verkeer vanwege bouwwerkzaamheden. De Badhuisstraat is - tussen Weteringsingel en Boomgaardstraat – donderdag 24 november van 6:30 tot en met 17:00 uur eveneens afgesloten voor verkeer vanwege bouwwerkzaamheden. Daarom is het eenrichtingverkeer in de Boomgaardstraat die dag opgeheven.

Rijkswaterstaat verricht in de nacht van woensdag 30 november van 23:00 tot 04:00 uur werkzaamheden (vervangen van de zgn. voeg) aan de oostelijke rijbaan van de N3 in de richting van de A15. Als gevolg van deze werkzaamheden is de N3 ter hoogte van het viaduct over de Burgemeester Keijzerweg afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de op- en afritten. Verkeer uit Dordrecht dat naar de A15 rijdt, wordt geadviseerd via de A16 en de A15 te rijden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.