Reactie VVD op parkeerbesluit centrum

23 november 2005

PAPENDRECHT - De VVD-fractie van Papendrecht is verbaasd over het 'Parkeerbesluit Centrum' genomen door het College van Burgemeester en Wethouders, maar blij voor de bezoekers en ondernemers in het nieuwe centrum. Het College van Papendrecht heeft per brief aan de Gemeenteraad medegedeeld dat zij besloten heeft om een 'parkeerregime' met blauwe zone in Papendrecht in te stellen.

Het College van Burgemeester en Wethouders heeft besloten om vanaf de opening gedurende één jaar het straatparkeren rondom het nieuwe winkelcentrum niet te belasten en in de parkeergarages slechts voor circa € 0,50 per uur. Alle inwoners van Papendrecht en de West-Alblasserwaard kunnen hierdoor op een aantrekkelijke wijze kennis maken met ons nieuwe winkelcentrum 'de Meent'.

De VVD-fractie roept het college wel op om tijdens deze proef direct in actie te komen als de parkeerdruk op straat te groot wordt. Mocht de parkeerdruk in het bijzonder voor omwonenden onverhoopt te groot worden, dan moet worden uitgekeken naar nieuwe maatregelen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.