Inbraak in huis terwijl bewoners thuis zijn

23 november 2005

PAPENDRECHT - In een woning aan de Scheidingslaan in Papendrecht is dinsdagavond 22 november ingebroken. De dieven kwamen binnen door de achterdeur open te breken. Uit een slaapkamer werd geld weggenomen. De bewoner overliep de inbrekers waarna zij vanaf de eerste etage uit het raam sprongen. De politie trof niemand meer aan in de omgeving. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in. Vooralsnog is onbekend wat er precies is weggenomen. De bewoner is voornemens aangifte te doen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.