Vrouw van portemonee bestolen

22 november 2005

PAPENDRECHT - Een 76-jarige vrouw uit de Papendrecht is op dinsdag 22 november van haar portemonnee beroofd bij een supermarkt in winkelcentrum Westpolder. Dit gebeurde tussen 13.55 en 14.30 uur. De portemonnee werd gerold uit haar tas die aan haar rollator hing.

Vervolgens werd door de dader met de gestolen pinpas in totaal een bedrag gepind van ruim 1500 euro. Mogelijk heeft de dader over de schouder van de vrouw meegekeken bij het afrekenen aan de kassa. Daar betaalde zij met haar pinpas. De vrouw heeft op woensdag 23 november aangifte gedaan bij de politie. Er wordt een onderzoek ingesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.