Man aangehouden voor mishandeling Alblasserdammer

19 november 2005

PAPENDRECHT - Een 20-jarige man uit Papendrecht is op zaterdagavond 19 november aangehouden. De man had een 21-jarige man uit Alblasserdam aan de Parkweg in het gezicht geslagen en tegen zijn scheenbeen geschopt. Het slachtoffer heeft hiervan aangifte gedaan. Ook twee andere mannen hebben aangifte van mishandeling gedaan. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau. Hij is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.