Overstekende voetganger aangereden

17 november 2005

PAPENDRECHT - Een 72-jarige voetgangster uit Papendrecht is zwaar gewond geraakt. Ze stak op donderdagmorgen 17 november 2005 omstreeks 07.30 uur een zebrapad over op de Veerweg in Papendrecht. De vrouw had haar hondje bij zich. Een auto die over de Veerweg reed botste tegen de vrouw en nam haar een stuk mee.

Het slachtoffer liep hersenletsel op en de ambulance bracht haar naar een ziekenhuis in Rotterdam. Achter het stuur van de auto zat een 36-jarige vrouw uit Papendrecht. De hond raakte niet gewond en liep na het ongeval uit schrik weg. Op dit moment is het dier weer terecht en bij familie van de 72-jarige vrouw.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.