Nieuwe nummer twee voor ChristenUnie Papendrecht

16 november 2005
Nieuwe nummer twee voor ChristenUnie Papendrecht

PAPENDRECHT - De ChristenUnie heeft haar kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen. Wilco Scheurwater (42) is weer lijsttrekker. Opvallend is de naam van Anton Rietveld (36, zie foto) op de tweede plaats. Raadslid André van Leeuwen maakte graag ruimte voor dit nieuwe talent en staat derde op de lijst. Op vier staat Mark Huijzer (34). De lijst werd vastgesteld tijdens de Algemene Ledenvergadering van de ChristenUnie op 15 november. De totale lijst bestaat uit 18 kandidaten.

Tijdens dezelfde vergadering werd het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie met de titel 'Van IK naar SAMEN' vastgesteld. Een fris en inspirerend programma dat vanuit een heldere visie voor concrete maatregelen pleit. Enkele voorbeelden zijn: het betrekken van kerken bij de rampenplannen van de gemeente, beter communicatie met de burgers, hard optreden tegen illegale prostitutie en mensenhandel, bevorderen participatie ouders bij scholen, stimulering amateurkunst, eenvoudige en heldere vestigingseisen voor bedrijven en kleinschalige omheinde grasspeelveldjes als speelplek dicht bij huis voor jonge kinderen.

Ook stelt de ChristenUnie voor dat er een meldpunt komt voor onnodige, betuttelende en onduidelijke regels. In het nawoord stelt de ChristenUnie nog dat men schelden als vorm van vrijheid van meningsuiting afwijst. Dat noemt men een vorm van pesten. Het complete programma en de kandidatenlijst zijn te vinden op de website www.papendrecht.christenunie.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.